Rabu, 5 Jun 2013

Wordless Wednesday : The Last Warrior

Assalam :)

#HospitalSerian #3.7kg #Warrior #feelingblessed #4June2013 #nameinprogress

Kalau kiut,sila komen :)

Lirik : Berlari

Assalam :)

manja dimanja
barang kenapa
selalu luka
semuanya sama

kejar dikejar
barang kenapa
tidak ku sedar
cintaku pudar

hambar..

berjalan di sisi kota,semuanya
peduli minta cerita sedih kita
matanya menjeling penuh tanda tanya
ada pula berpaling geleng kepala

lima tahun berlalu
kau kembali buatkan ku jatuh lagi
tapi tak mungkin kerna ku sudah jatuh hati lagi
dengan lelaki yang lebih membiarkan

ku berlari

p/s : inspired by my past. kini ku bahagia. mudahan sampai bila-bila. :)

Sabtu, 1 Jun 2013

puplum's fever.

Assalam :)

ni entry bergambar saja.tak tau nak ulas apa coz this is the best attire that i wear since i live for almost 17 years old in this world. hihi. rasa cam rugged giler kot jalan kat indian street pakai dressing macam ni. ah,aku kisah apa. baju aku,lantak lah kan. kalau korang nak,beli sendiri. jangan tengok saja,duit kan ada kalau diusahakan. insya-allah,di mana ada kemahuan,di situ ada highway. :)







To all Dayakian,Selamat Hari Gawai! Gayu Guru Gerai Nyamai.
Nak gi jugak Rainforest World Music Festival nanti-nanti.
Kalau tak sekarang. :)