Sabtu, 1 Jun 2013

puplum's fever.

Assalam :)

ni entry bergambar saja.tak tau nak ulas apa coz this is the best attire that i wear since i live for almost 17 years old in this world. hihi. rasa cam rugged giler kot jalan kat indian street pakai dressing macam ni. ah,aku kisah apa. baju aku,lantak lah kan. kalau korang nak,beli sendiri. jangan tengok saja,duit kan ada kalau diusahakan. insya-allah,di mana ada kemahuan,di situ ada highway. :)







To all Dayakian,Selamat Hari Gawai! Gayu Guru Gerai Nyamai.
Nak gi jugak Rainforest World Music Festival nanti-nanti.
Kalau tak sekarang. :)





2 ulasan:

  1. mg fever! mya pun tempah peplum for raya! :) btw jum join segment mya:))

    http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

    BalasPadam
  2. Wah, best ka makey nya.. Kamek sik pernah gik makey nya.. Selamat hari Gawai.. Sik ngabang tewk? Hihi..

    BalasPadam