Rabu, 2 Oktober 2013

mungkin durian akan runtuh dari langit.

Assalam :)

semalam aku bercakap pasal duit,duit,duit.

hari ni,aku terima satu berita baik.

tiba-tiba,sorang pegawai dari Jabatan Penerangan Sarawak call aku. sebelum ni,memang aku ada join tulis esei kenegaraan bertemakan 50 tahun sarawak merdeka dalam malaysia. so,mereka call nak minta soft copy esei aku. hati ni memang lah agak berdebar sebab macam ada petanda nak menang,kan? harap-harap macam tu lah.

nyibuk jap sebab masa ambik gambar ni,aku n team menang
besar!


harap-harap aku menang. korang. doakan yer?
saguhati pun jadilah. kalau juara,alhamdulillah.

kalau dapat cash sebagai hadiah,mungkin aku akan ;

of course,first and foremost,beli hadiah untuk si dia.
second,nak tukar screen lappy aku yang pecah.
simultaneously,aku nak tukar software window basic ke windows 8. (kalau memory cukup)
bakinya,aku simpan buat sambung belajar.
pilihan terbaik nak simpan dekat asg. boleh buat saham banyak.

ngehehe. what a surprising day lah. :)

2 ulasan: