Isnin, 2 April 2012

"Cantik Bertudung" By Farina Hunny

Assalam :)


Hehe..lamak sudah tak join kontes2 cenggini,ye dak??Mana tak nye,kerja melambak..masa ada 24 jam tapi tak jugak cukup2 nak kasi patuh buat kerja..(hehe..ni ayat orang yg tak bersyukur..jangan pulak lepas ni ada yang copy paste pulak?!) 


Ok,kalau dah tahu buang2 masa tu tak elok..jom kita START!!


Firstly,aku kena letak banner yang cantik molek berbunga2 ni...comel kan??


Hit sini kalau nak join nye..kasi banyak,kasi gempak!



Secondly,aku tak nak cakap banyak..meh kita dengar pesanan dari penganjur kita..yeeppiie!

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

Ok,takat ni..aku nak interframe jap sebab aku nak letak gambar2 yang aku pertaruhkan..hehe..

Oh..ini gambar masa aku tengah syok
berangan..


Yang ni pulak..tuuuuuuuutttt....hehe..tekan je butang "LIKE"


ok..this is act.my fav.pic..hari raya time.


OK..sekarang masa nak announce sapa yang bertuah saya tag!

#1 - Fifa Ley
#2 - eiydah Khalidah~~
#3 - Amirah Kamilah

OK!!!DONE!!
Nak tahu hadiahnya apa??Tengoklah bawah ni..tak susah..hehe  ^_^

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-
Okie..bubbye2!
Wassalam...

4 ulasan:

  1. thanks sbb tag.. semoga berjaya ye :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya..ur welcome..awak jugak,k? :)

      Padam
  2. :) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

    BalasPadam