Rabu, 11 April 2012

Segmen Pka Rahim : Feberet Color :)

Assalam :)


Yoohu!!! Hari ni,aku cuti sebab kt Sarawak hari ni,TYT kita sambut bufday..yelah kn..orang kaya..takpe walaupun dah tua bangka sambut hari jadi..ngehehe..konklusion nya pun,xbelajar biologi hari ni..kurang cikit kemengantukkan aku bila didendangkan dengan suara lunak merdu bak buluh perindu cikgu tu..hehe..


OK lah..bak kata para ulama,kata nabi yang mulia kita,Muhammad s.a.w dan juga Allah S.W.T. ada berfirman yang "MEMBAZIR ITU AMALAN SYAITAN",jadi jangan lah kita membazir masa,mari kita mulakan entri segmen kita hari ni.. :D


Pertama sekali,kita kena letakkan banner pokok yang glitter2 n cantik bebanget ni..plis tex ea luk,ok? (sesekali tak leh lah pakai english bebeno,kan?bak kata slogan kerajaan 'memperkasakan bahasa melayu,memartabatkan bahasa inggeris..hehe) 


Kalau dah geram sangat,jangan tunggu lama2.
Grab lah by stabbing pokok atas ni.
Sekali cukup dah untuk buat dia
rasa terharu and terbuka pintu hati:))

Memandangkan segmen ni demand sangat nak aku cerita sal kaler feberet aku,so aku cerita lh..ok..my feberet kaler is......trrrrrrrrrrddddddddduuuuuuummmmmmmmm.......


Putih!! Aku suka putih sebab dia kena dengan kaler kulit aku..selain tu,aku suka putih sebab dia nampak bersih dan menenangkan mata..putih jugak sebab tak de unsur lain yang boleh mencemarkan kannya..putih melambangkan diri ku yang naif sebenarnya,putih yang merupakan kaler yang universal n cun dengan semua warna yang digandingkan bersama dengannya..macam tu lah aku..seorang yang cun dengan semua orang..pas tu,sapa tak kenal kaler putih??Semua orang tahu kan??So,aku nak jadi seorang yang baik,universal n famous walaupun tak seglamour merah dan tak semisteri hitam..hehe..lagi satu,aku suka putih sebab bila gaun pengantin kaler putih,memang sangat lah cantik dan anggun seseorang wanita itu dibuatnya..bukankah sudah jelas yang putih ini menambahkan kebahagiaan seseorang ? Dan jugak kaler putih ni tak pernah menjadi sesuatu yang melambangkan kekecewaan bahkan lebih menenangkan seseorang bila stress atau kecewa,kan??Haha..n lagi satu..tak pe..tunggu lah jap..last punye??pliss..stay baca,k??ok..aku suka kaler putih ni jugak sebab aku suka tengok G-Dragon (Big Bang) pakai apa2 yang kaler ni..imej nya akan jadi seseorang yang bisa membuat aku cair..huh..dan jugak jadi budak baik..kan??Walaupun imej nya sekarang nampak keterlaluan,but its ok..aku suka G-Dragon yang naif pakai baju putih n peluk teddy bear yang dulu..hehe..:D

cute,kan??hehe..cair..

wah..huh.speechless

Yang latest punya G-Dragon gambar,boley google sendiri..hehe..ok takat ni je untuk entri ni..So,sekarang masa nak tembak-tembak orang bagi kena,tau!



OK,done untuk entri segmen hari ni..jumpa lgi..zasss!!





6 ulasan:

  1. hi..
    tq sudi join segmen pka :)

    BalasPadam
  2. dear,

    senarai nama untuk segmen ni dah dikeluarkan.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/list-name-segmen-pka-rahim-feberet.html

    tq :)

    BalasPadam
  3. haiii datang sini dr segmen yg sama :))

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

    BalasPadam