Jumaat, 6 April 2012

Segmen : Sape Nak Tambah Follower

Assalam :)


Sekarang ni,aku bising2 taip guna keyboard sebab aku terbangun dari tido..ngahaha..ok..sambil-sambil tu,aku nak bagitau korang yang aku join satu lagi segmen yang boleh buatkan korang sume dapat ramai follower tau..so,what are you waiting for??




kucing atas ni cantik kan?so,cepat2 lh kita klik..
biar tinggi sikit pahala.. :))

Tapi sebelum tu,kepada orang Sarawak yang hit page ni nanti,aku nak tinggalkan korang dengan satu persoalan..sapa nama penyanyi nak belagu lagu "Tapi Bagaimana" - OST Vanila Coklat ya?Mun bena2 orang Sarawak,mesti dapat jawab soalan tok bh..haha..

20 ulasan:

  1. hye..salam..
    alin dtg dr segmen yg sama :D
    dh follow..follow back ok?

    http://alin8698.blogspot.com/2012/04/ape-ape-je-segmen-sape-nak-tambah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam :D

      OK,PEEPS! THANKS FOLLOW SY! MAY ALLAH BLESS U!

      Padam
  2. Hello . kmk dah follow . follow balit kay . ^_^

    http://ahmoianm.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Helo :D

      ok!thank u follow kmk!dtg lh gik lak,k?

      Padam
  3. hai, sha dtg singgah sini dari segment yg sama :)

    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/segment-sape-nak-tambah-follower.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok,done!thans follow!happy blogging!

      Padam
  4. Salam , dtg dari segmen yang sama...
    Happy blogging ! :)

    *http://youismysoul.blogspot.com/2012/04/segmen-siapa-nak-tambah-follower.html

    BalasPadam
  5. Blogwalking dari Segmen: Sape Nak Tambah Followers..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks sudi visit..follow me n dtg lh selalu,k? happy blogging :))

      Padam
  6. miera follow sini....jempt ke blog n jadi followe k.. :))

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    BalasPadam
  7. Haii BW sini :)

    actly dri segmen yang sama heheh


    http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower_06.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye..done..thanks follow..jgn lupa dtg selalu,ok?

      Padam
  8. assalamualaikum
    ziarah + follow sini !
    saya dtg dri segmen di atas juga..hehe..
    jemput singgah ke laman saya ea..
    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    BalasPadam
  9. follow sini :)
    from the same segment
    visit me too http://cikreenahmad.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    BalasPadam
  10. meninggal jejak di sini..soe baru follow...;)

    BalasPadam
  11. awap yg comel tu...
    bleh la dtg polo sy gak ek
    dr segmen yg sme

    http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmensape-nak-tambah-follower.html

    BalasPadam