Ahad, 1 Disember 2013

Durian Runtuh Sudah Mari..

Assalam :)

Aku dapat durian runtuh! Yahoo! Akhirnya,impianku dimakbulkan Allah. Aku tak nak cakap banyak sebab hari ni,gambar yang akan speak untuk pihak aku. A pat on my back lah untuk aku. Alhamdulillah,syukur nikmat. Hehe. Esei aku ada dibukukan oleh pihak Jabatan Penerangan Sarawak. Tapi aku tak sempat pulak nak upload.

Ni cikgu yang buat. Actually aku curik dari notis board
sekolah. Bukan curik lah,ambik. Lagipon,tak ada budak yang
syok tengok muka
aku kat situ.

close up view. bagi jelas siket.

Nak tahu cerita sebenar,tengok entry ini.

2 ulasan:

  1. terima kasih follow blog saya.. saya dah followback :)

    BalasPadam
  2. ok. tq. lawatlah blog kiter selalu. :)

    BalasPadam