Jumaat, 16 Mac 2012

Pelancaran Travelog Rabak, Nakal dan Sang Bohemian Bhg 1 di Annexe

Psssstttt!Jentik sini!!

Adakah anda peminat fanatik buku2 yang bertemakan "pulp-fiction"?
Anda mahu novel yang segar?
Anda mahu novel indie?
Yang tidak terlalu menutur kata garis batasan Dewan Bahasa dan Pustaka?

INILAH TEMPAT DAN WAKTUNYA!!

Anda dijemput hadir ke PELANCARAN TRAVELOG RABAK,NAKAL DAN SANG BOHEMIAN pada hari SABTU,24 MAC 2012 bertempat di...




Kehadiran anda amat dialu-alukan!!
Untuk maklumat lanjut,sila JENTIK gambar di atas..
Ada faham??
CUNN!

6 ulasan:

  1. Naza, thanks ya folow lana..lana dah folow naza juga, tpi..nape takda pun lana nye icon kat situ,huhu.

    #oh,pasal review buku tu. Lana sebenrnya baru je start berblogging balik pas 3 bulan benti. Tengok lah macamana keadaan nya nanti smada nk continue ke tak.

    BalasPadam
  2. oww..okay..kalau lana nak cuba baca buku yang segar,sy cdgkn lana pgi travelog buku yg sy poskn kt atas ni..buku diorang tak popular tpi idea2 diorang segar..ada ikon lana kt tepi tu,jgn risau,k? :D thanks 4 following..

    BalasPadam
  3. Susah nak jumpa peminat buku sebenarnya dalam dunia blog, T___T

    Terima kasih naza coz share something yang baru macam ni dengan lana. oh ea, naza ada genre2 tertentu ke bila memilih buku ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ur welcome lana..hehe..tak lh jugak sebab sy mmg minat apa2 bahan bacaan..tapi kalau novel,sy lebih suka sesuatu yang segar n keluar dari environment biasa unsur2 yg ada dlm novel..hehe..:)

      Padam
  4. Pasni, boleh la kita share2 ilmu dalam buku kan :)

    BalasPadam