Isnin, 17 September 2012

Adam & Hawa : Drama TV Yang Tengah HOT Sekarang!

Assalam :)

Korang pernah baca novel Adam & Hawa tak??Alah..novel Aisya Sofea tu?? Eleh,takkan tak pernah kot?? Betol tak pernah? Jangan ngaku peminat novel tegar lah kalau tak pernah baca. Entri ni untuk golongan yang pernah baca novel tu jer,k??

So,hari ni,kita nak buzz-buzz pasal drama TV yang tengah hot kat Mustika HD sekarang nih..sapa yang tak dek siaran Mustika HD,tempahlah kat mana2 ejen Astro sekarang yerkk?? (alamak!promo plak!) dijamin lah korang takkan menyesal sebab citer tu,setakat ni,memang bes giler..sebab apa?? sebab watak orang-orang dalam tu lah,dorang memang pandai berlakon..hahaha..

Tapi yang paling tak bes nye kan...heroin die..tak cun sangat lah..tak cantik macam Hawa yang diidamkan..tapi zaman sekarang ni,tak kisahlah muka cantik pon kan,kalau hati busuk,tak kemana jugak?? emm...rasa2nya moral attitude tu jugak lh yang nak ditonjolkan dalam citer tu kot..nak tunjuk yang muka tak sepadan hati..sebab pompuan watak jahat @ antagonis nya tu cantik tapi eeuuwww..gedik giler! BTW,pemilihan watak antagonis nya memang saya setuju tapi tak untuk heroin nya..(maybe sebab tu jugak lah at first tak teringin nak tengok citer ni walaupun ada Aaron Aziz..ahaks!)

Inilah heroin nye..Nadiya Nisaa'

Cuba korang bandingkan pulak dengan antagonis nya pulak..

Ini lah dia.. Anzalna Nasir



But sangat setuju dengan pemilihan watak Adam yang diberikan kepada Aaron Aziz yang sememangnya orang gelar Lelaki Melayu Terakhir..wahahau! Hehe..no komen pasal dia because so far,everything is undercontrol and very impressive..

Hok aloh..ada isteri dio ler..


That drama sekarang ni baru permulaan..so masih belum terlambat untuk korang ikuti perkembangan dia..jadi,jangan sia2kan peluang ni dan tengok lah citer itu! OK? Mesti tak menyesal punya..Saya tak nak bagi tau citer dia macam mana sebab kita ada hak sendri untuk menilai hasil karya orang lain dan sejauh mana ke"ori"an nya tu,we speak on it by ourself. BTW,selamat menonton!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan