Isnin, 17 September 2012

Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam

Assalam :)

Yau-yau..halo beb..wa sekarang tengah boring..sebab tu updet entri balik ni..haha..tapi kali ni wa nak ajak lu,lu and lu semua ni,yang tengah dok khusyuk baca entri ni,kononnya yang rugged sangat dia punya tajuk sebab tu ramai datang terjah untuk join sama-sama balik segmen ni..memang bes!


** tenyeh sat banner kat atas ni kalo nak kasi gegar segmen ni..**


So,next step is to bagitau berapa jumlah follower kite..
Teka#??

ALAA.. 


Sikit sangat kan??

Jadinya,kalau anda salah seorang yang ingin diberkati hidupnya,jum lah ushar saya punya blog,ok??Blogging and blogwalking and following is FUN! :)




63 ulasan:

  1. Selamat Berkenalan..hehe..

    http://hanifredland.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  2. Terima kasih sebab follow! Jangan lupa datang lagi yer.. :)

    BalasPadam
  3. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  4. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  5. hehe.. dari segmen yang sma..
    hehhe..saya follow awk..

    ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    BalasPadam
  6. thanks for blogwalking & following :)

    BalasPadam
  7. Okey terima kasih awak, hekhek :) . Eh by the way seramai 156 orang peserta (*link ) telah dimasukkan . Rajin rajin blogwalking dan follow mollow ye kat blog peserta lain :) . Boleh rujuk tip tip di blog saya, hekhek .

    BalasPadam
  8. yerr,thank u byak2! happy blogging.

    BalasPadam
  9. hye, kite dr segmen yg same..dah folow awk =)

    http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  10. salam singgah BW sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  11. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  12. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    jum follow saya sampai lebam nak?

    BalasPadam
  13. Wah, junior mewk dolok rupenye.. hehe.. mewk follow ctowk. Arap follow balit :) http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  14. okie! :) isabel diaz,kitak duhal..ingatkan sapa tek..thanks follow kmk..hehe

    BalasPadam
  15. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  16. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    BalasPadam
  17. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  18. Salam perkenalan. Hanna dari segmen yang sama. =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  19. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    BalasPadam
  20. Hai , datang sini . dari segmen yang sama :)
    done follow .

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  21. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    BalasPadam
  22. jalan2 dr segmen yg sme n follow..jom singgah blog cik CM.. :')

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  23. hiii kitak..
    kamek dh follow kitak tekk..

    http://revciless.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. I'm done following you!
    follow me back ;)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  25. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    BalasPadam
  26. dr segmen sama.done follow u :)
    http://ijaakmal.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  27. hai... singgah n follow awak ^^
    follow saya juga ye. ty

    BalasPadam
  28. hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P #133

    http://peekachumey.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. follow sini =))
    hit me back

    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    BalasPadam
  30. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    BalasPadam
  31. visit sini dari segment yg sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    done FOLLOW here..jemput visit my blog jugak..hehe=p

    BalasPadam
  32. Berdagang ke sini barang sebentar;`
    Singgah membaca & follow sekali`
    Salam Perkenalan ^_^
    Berlayar dari segmen yang sama:-

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  33. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini.. (n_n)

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  34. hai..dtg dari segmen yg sama..done follow..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  35. Hai,
    Saya dari segmen yang sama,
    Saya followers anda yang ke-140
    Sila follow saya kembali disini -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  36. Dari segmen yang sama ^^ #141
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    BalasPadam
  37. dari segmen yg sama done follow sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  38. Done Follow You . . .
    Kalau Sudi, Follow Me Back,Okay . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  39. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    BalasPadam
  40. Salam, singgah sini dan saya follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  41. Dari segmen yang sama ^^
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    BalasPadam
  42. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  43. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  44. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  45. miss z singgah sini..
    jemputlah ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com

    BalasPadam
  46. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    BalasPadam
  47. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  48. http://syahirahshahimi52.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    done follow u,dun forget to follow me kalu sudi..=)

    BalasPadam
  49. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    BalasPadam
  50. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini follow mollow blog kamu
    hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  51. Hai...

    Datang dan follow sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    BalasPadam
  52. Dari segmen MerepekGila , Ina follow , hit me back k ? :)

    http://imdirectionerforever.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  53. Dari segmen MerepekGila , Ina follow , hit me back k ? :)

    http://imdirectionerforever.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  54. Dari segmen MerepekGila , Ina follow , hit me back k ? :)

    http://imdirectionerforever.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  55. saya datang dari segmen yang sama dah follow sini if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  56. Dr segmen sama, salam kenal
    Singgah & follow
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  57. dari segmen sama + follow
    jom datang blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  58. dari bumi y6g sama... done follow eppy.... jom follow kite balik!
    http://celotehsibudakcomot.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  59. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    BalasPadam
  60. done follow u..jgn lupe singgah n follow me back.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  61. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    BalasPadam
  62. Salam, done follow you!!

    jom singgah ---> http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    thanks for being my friend~

    BalasPadam
  63. @Zayn memang bagus sangat lah! naik mendadak walaupun tak sampai seratus tapi bersyukur sangat.ni barulah namanya gempak lebam!

    BalasPadam