Ahad, 30 September 2012

Ucapan Terima Kasih Khas Untuk Viewer & Follower Dari Segmen Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam


Assalam :)

 Pagi-pagi lagi dah on komputer nak hapdet entri ni..hehe..ok,aku tak nak cakap banyak cuma apa yang nak katakan kat sini ialah terima kasih kepada yang dah view and tak kurang jugak jadi follower aku..hehe..fella-fellas sume..untuk pengetahuan korang,korang jangan lah kecik hati sebab tak komen dekat entri korang..kite view tapi yelah banyak sangat..lagipun,kite bzy dengan exam hjung tahun..so,on2 blog just nak tengok whassup je..hehe..lagi satu,korang jangan risau jugak sebab aku dah follow korang.so...

Penat dah ni..cepat la cakap..


Bila korang tengok entri ni mesti korang klik kan nak tengok??yelah,bila kite buat entri ni,mesti kuar kat dashboard korang yang ada follow kite..yang tak follow tu,emm,lantak korang lah kan??btw,thanks sangat2 sebab menaikkan trafik ni walaupun segmen tu,aku dengar belum habis lagi kan?? so,masih ada peluang la korang nak ushar2 blog ni or follow..memang sangat-sangat dialukan..ok??kepada yang belum view,cepat-cepat view..just komen kat bawah tu and kite akan follow!!Yeay!!

Korang mesti suke je kan??


1 ulasan: