Ahad, 7 Oktober 2012

(GA) First Give Away by ftnjwa.blogspot.com

Assalam :)

Bulan ni,I ingat nak join GA jer memanjang,k? Sebab tak der apa2 yang nak dipostage kan..huhu..tapi hadiah kontes ni memang menarik..sebab tu I nak join..Jom ramai-ramai join!!! 



Yau aw-aw! Jentik jer banner kat atas ni klau nak join!!

So,apa terms & condition nya??

Senang ajer..korang ikut,sure korang join!!


1) FOLLOW blog ni :)
2) LIKE fan page ni dan Online Shop ni.
3) Buat satu post mengenai GA ni dan sertakan banner kat atas tu.
4) Tag 2 orang rakan, lebih lagi bagus :3
5) Post-kan link entry tersebut kat ruangan komen.

Tada!!Siap dah!

Nak tahu hadiahnya apa???


JOHAN!
akan dapat...

WJ8132 Color Stripe Jacket Yellow

NAIB JOHAN!
akan dapat...

WD2389 Korea Fashion Maxi
Dress Yellow

Saguhati 3 - 4 - 5 sahaja :
TOPUP or CASH!!

Sikit jer lagi,sabar k??Tag nih..sweet candy..mesti nak join!


Tarikh tutup : 20 OKTOBER 2012

Tapi kann..kalau penyertaan tak sampai 100 orang,terbatal lah kontes ni..takkan korang tak nak??Womenn!!Come on!! Join lah..Yang lelaki boleh dapatkan hadiah tu untuk awek-aweks korang..kalau dapat topup pun,boleh buat call si dia lama2 kann???hehe..surely korang akan jadi lelaki terakhir di hatinya!! 


5 ulasan:

  1. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/first-give-away-by-fatin-najwa.html

    BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    BalasPadam
  2. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  3. jalan-jalan sini dari GA sama. good luck! =)

    BalasPadam