Selasa, 9 Oktober 2012

Konsert Yuna Homecoming November Ini!

Assalam :)

The reigning queen of hijabster-ville is coming back home!!! Member-member Kipas Susah Mati Yuna (KSMY) semua!! Jom dengar berita baik ni!



Yuna,akan menggegarkan Malaysia dengan konsert solo sulung nya "YUNA HOMECOMING" November ini. Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Pastikan anda berjuang mati-matian untuk melihat Yuna secara live dekat sini :

Pulau Pinang
Tempat : Penang Times Square
Masa : 6 petang
Tarikh : 10 November 2012

Sarawak
Tempat : Kampung Budaya Sarawak,Santubong,Kuching
Masa : 6 petang
Tarikh : 16 November 2012

Suke tak?? Yang dekat-dekat tu,walaupun dok jauh dari negeri lain,meh la datang ramai-ramai untuk memeriahkan konsert ini. Tapi nak masuk bukan free,redak kasi pecah jerk..mestilah ada tiket..tapi macam mana? Ni nak habaq mai..

1 Way : Call ticketing hotline --> 03-7880 7999

                     atau

2 Way : Layari laman Twitter rasmi konsert ni kat www.twitter.com/yunahomecoming

Cepat-cepat-cepat sebelum tiket habis dilelong!! Dengarnya ada diskaun menarik tu??

2 ulasan:

  1. suka dengan lagu Oh bulan....

    BalasPadam
  2. @cikji jum pigi konsert dia..kalo nak tiket murah,datang jer sarawak november ni.. :)

    BalasPadam