Sabtu, 27 Oktober 2012

Segmen : Jom Usha!

Assalam :D

Lari dari kewajipan untuk basuh pinggan mangkuk kejap..haha..biarkan mereka yang marah-marah kat dapur sebab kerja disegerakan asal pagi ni I da buat satu entri suda..hehe,,ok,kali ni,aku nak join satu segmen nih.ingatkan tadi nak join segmen dari cik F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A..tapi tengok2,dah expired..tak pelah..nak join yang ni je..senang je caranya..maka,dengan sukacitanya aku nak ikut segmen ni,untuk tambah follower dia,follower aku dan follower korang semua!

Firstly,of corse la..

Siap! Senang je kan??So,kite publish,kite linkkan. Dah. Hope ada follower yang ke 200 aku dapat hari ni. Sapa lah agaknya orang bertuah tu? Rasanya-rasanya ada habuan lah follower aku yang ke 200 tu sebab hari ni aku baik hati sangat. :)




10 ulasan:

  1. hai awakk ! terima kasih join tau..

    #senarai peserta AKAN diberitahu mungkin malam ni :)

    BalasPadam
  2. @MIRRA NADHIRA MUSTAFFA okie! thanks sebb jadi follower yang ke 200! :)

    BalasPadam
  3. senarai peeserta TELAH diupdate :)

    http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-jom-usha.html

    BalasPadam
  4. temu g geng s'wkian..:D
    done follow ktk..
    jum singgah ctuk..^__^

    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

    BalasPadam
  5. done follow.dtg dari segmen yg same :D

    http://wahida-fitriah.blogspot.com/2012/10/segmenjom-usha.html

    BalasPadam
  6. Done follow... Follow back ye.

    http://nurinafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

    BalasPadam
  7. @MIRRA NADHIRA MUSTAFFA,@Pelangi Senja,@Wahida Fitriah,@fatin farhanah,thanks sbb blogwalking sini yer..insya-allah,akan dibw balik n follow..nice 2 meet u olls!

    BalasPadam
  8. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    BalasPadam
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

    BalasPadam