Khamis, 11 Oktober 2012

Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Assalam :)

Hari ni,petang yang ceria ni jugak..aku nak join satu segmen dari blogger kita yang baik hati ni..kite buat baik,orang mesti balas baik  gak kan?? :p Okie,segmen kali ni adalah segmen dari kak manis Aimi Syahirah yang dengan sukacitanya visit my blog & drop a comment here.THANKS BANYAK!! Inilah blogger yang patut kita contohi..baik pulak tu nak drop dia punya link kat kotak conteng bawah ni ha..(panjang nye mukadimah arini yerk??) hehe..

e-eh?Nape tenong jer? Jum ah
usha dia ni! Klik jer banner!

Pastu,dia suruh aku letak jumlah follower semasa..emm..tak banyak nih,memang macam cesiput babeh jer banyak nya..yelah..bila dh tamat segmen,segala aktiviti follow memfollow pun sunyi sepi.. (bunyi cengkerik pon keluar daa..)


Jeng-jeng-jeng!! 177 jer lah..

SEBAB NAK FOLLOWER BANYAK-BANYAK??

Alaa..tak nak lah tekap-tekap muka malu nak cakap an?? Macam terlebih "kawaii" pulak..nanti hilang keaslian keayuan..termasuk dalam ghedixs la pulak an? Hehe.. Aku pun manusia jugak..so op course sebab nak famous..nak orang kenal apa semua tu kan? And lagi satu sebab aku nak meramaikan kawan..hehe..apa punya klise alasan aku bagi nih..hihik!

So,everything settle! Apa lagi?? Jum la follow-memfollow! 

Kenyit mata siket? ;)


20 ulasan:

  1. Singgh sini,n done follow..feel free to follow me back..Support Mensupport amalan mulia :)

    jom join my contest 15/10 tarikh tutup :

    http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

    BalasPadam
  2. Thanks for joining!=) Boleh check your link di sini.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Nombor anda mewakili anda untuk pemilihan pemenang melalui Random.Org. Comel je entri kamu.. hehe..^^

    BalasPadam
  3. @Aimi Syahirahhehe..thanks banyak2..tk sangka pulak dapat puji-pujian dari orang macam akak :)

    BalasPadam
  4. Follow..Follow..Follow!! :DD
    Follow Back yewwwww..

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  5. Singgah sini dari segmen yang sama.

    Dah lama follow awk :)

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  6. hi...datang membuat kunjungan dari segmen yang samew...
    http://anggunbabycloset.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  7. singgah sini^^ hit me back k :) leyacasandra.blogspot.com

    BalasPadam
  8. ok thanks sebab dah follow blog sy....sy dah selesai follow awk...

    BalasPadam
  9. Hye2 Miss Rawrer ^_^ oopss.. Nmpknya di sini Witch Vera kena transform jadi Rawrer la erk... Muahahha...

    Follow U too... :D

    BalasPadam
  10. @Witch Vera transform jadi rawrer tak pe..jangan jadik monster suda..hehe..ur welcome dear! :D

    BalasPadam
  11. follow u...
    http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  12. Selamat berkenalan...
    Kunjungan balas dari Wilma...

    http://duniawilma.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow/

    BalasPadam