Ahad, 28 Oktober 2012

Bubbly Segmen 2012: Exchange Link Jom?

Assalam :-3

As usual,nothing's good happened today and it was damn boring. So boring. LOL. But now,I will definitely join a segment. Eh,merapu pulak tengah malam ni ha! Ingatkan petang tadi nak join segmen ni taw tapi disebabkan kekeliruan tentang tarikh tutup,akhirnya aku terlepas peluang nak jadi peserta pertama..huh!Geeram!! Takpe2..ok,kali ni program belia anjuran cik F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A ni bertujuan untuk meningkatkan follower!! Yeay!!

Macam biasa...

Picit banner kuat2 kalau nak join!
U noe what? I like segmen yang simple..yang tak perlukan like,o apa semua bagai kan? Tapi its ok..it's just my personal opinion..yang still nak buat macam tu,teruskan,,kalau aku jadi korang pun,of course aku akan buat benda sama untuk tarik lebiih ramai follower di samping pakej promote yang 1000 in 1 kan?? Cuma problema nya adalah aku yang malas nak join sebab aku adalah seorang blogger yang AGAK malas. Huhu. Not to jeopardize myself in shame,ok?

Ok,sekarang aku nak bagi epal beracun kat dorang..kot-kot lah kalau pengsan nati dapat jumpa nenek sihir segmen ni..hehe,sory tuan punya segmen! Gurau jerk.hehe..
Orang 1 --> Aimi Syahirah, Orang 2 --> Twinkle-twinkle, Orang 3 --> Eiydah, Orang 4 --> E'raz Fadli, Orang 5 --> Angel Love Soldier, Orang 6 --> Hatimi Taruddin, Orang 7 --> Nakhoda Nurani, Orang 8 --> Sa Michaisi, Orang 9 --> Revciless , Orang 10 --> Witch Vera
Ok,siap! :)


7 ulasan:

  1. haha ada epal beracun pulak dah...

    BalasPadam
  2. okay okay ,maseeeh thanks ye yayang . Hekhek , nanti rajin sa join :D

    BalasPadam
  3. EPPY sekarang x confuse dah kannnn? Heee... ^_^...

    BalasPadam
  4. Ehehehehe.. Like3...!! Tq tag sy tau Eppy RAWR.. hahahaha... wil spell for this too, asap// muahaha...

    BalasPadam
  5. @Witch Vera,@F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A,@Sa Michaisi,@Hatimi Tahirruddin sama-sama u all~memang tak confuse lagi dah..hehe..bloggerian haruslah saling sokong menyokong kan? :)

    BalasPadam
  6. EPPY....akak nak jemput nih...jom join Bubbly GA 01:
    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/10/bubbly-ga-01-monyet-cili.html

    BalasPadam
  7. hye , nad dtg n follow ye =)
    http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/11/bubbly-segmen-nov-2012-exchange-link-jom.html

    BalasPadam