Selasa, 6 November 2012

HOT! : Topik Sejarah Dalam SPM 2012 Esok!

Assalam :)

Lama dah tak update blog ni kan?? Berdebu wyh! Hehe..btw,saya ada berita gembira untuk hangpa yang nak dok exam esok..SPM.. yerr..hehe..memandangkan my father is cikgu Sejarah,so secara tidak sengaja saya dipertanggungjawabkan untuk membuat slide yang last minute ni,malas dah nak edit2 bagai kan..asal ada..so,kepada yang nak berjaya,boleh bukak slide ni untuk buat last ulangkaji or kepada cikgu-cikgu yang nak tunjuk kat bebudak esok,haa..dipersilakan! amik2 jer..saya tak kesah..ilmu untuk dikongsi bersama.. :) okey,tajuk ni tak konfim lagi nak kuar ke dak esok,mana lah tau ada perubahan mendadak atau kezutan tak disangka,tapi refer jer..ok? ahli jawatankuasa (JKKKKKKKKKKK) Sejarah panel sekolah my father dah bid o bida (kalau tak faham english) untuk tahun ni topik ni yang akan keluar..ingat yer! Dorang bid bukan sebarang bid so kalau sesapa yang tak amek ni tajuk,jangan nyesal pulak esok bila dah bukak kertas tu? Hehe.. Dah3! Saya tak nak citer panjang lebar so .. klik link kat bawah ni,layan and semoga berjaya untuk esok!
KLIK SINI! KLIK SINI! KLIK SINI!



5 ulasan:

  1. your time for SPM NEXT year rite?spm confirm score

    BalasPadam
  2. kalau xskor, bapak kejar dengan parang..hik2

    BalasPadam
  3. hihi...rugilah sapa yg exam esok kalau tak baca slide tu...kasik ping sikit post ni eppy...

    BalasPadam
  4. Wah...Bestnya :-)
    Confirm score nie bah :-)

    BalasPadam