Isnin, 19 November 2012

Header Blog Macam Poster Celcom!

Assalam :)

Dah layan perasaan tadi..ni sekarang baru membaik ni.Hihi. Korang perasan tak kalau masuk blog saya,mesti tengok header huduh atas ni kan? Tapi korang lagi perasan tak kalau korang salah enter blog? Rasa macam masuk web Celcom kan? Cuba godek siket gambo header kat atas ni? Malas nak scroll pun,ni ha..kat bawah ni pun ada..


Ada nengok? Aku rasalah tulisan tu yang buat aku rasa macam tengok poster Celcom kot..century gothic..kalau beli prepaid Celcom,mesti dia guna tulisan ni kan? Mungkin lah kot..kalau ubah tulisan,mungkin lain jadinya..tak jadi Celcom lagi..tapi aku suka yang ni..sebab dia simple dan randomly designed.Credit to myself yang buat. Yeay! Haha..ke saya sorang yang rasa macam ni? Korang tak? #perasan

Korang kalau dah masuk entri ni,kasi lah komen siket. Jangan lah kedekut sangat. Tak bayar pon. Pegi konsert,nak masuk je pon,korang bayar mahal-mahal. Ini free,takkan tak leh kot. Pliss? #melebihlebih #DesperateSangatLahTu


6 ulasan:

  1. waaahhh...seronok...boleh la bwat tuto kalau macam ni kan..sharing is caring kan...hehehehe

    BalasPadam
  2. @angguninsya-allah..kalau sempat yer..saya akn buat jugak..macam dah ada permintaan nih..hehe :)

    BalasPadam
  3. tapi akak suka header nih... smart... and elegant...

    BalasPadam
  4. @F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A haha..really?thanks banyak2 lh kak..celcom2 pon,ada gak yang berkenan.. :)

    BalasPadam
  5. ok cantik apa...ingat celcom je ke boleh pakai font mcm tu...

    idea yg menarik....

    BalasPadam
  6. @Hatimi Tahirruddin yelah..sy kalau boleh memang minat mendesign yang macam gini.. :)

    BalasPadam