Ahad, 25 November 2012

Gambar HOT! Yuna dan "Teman Lelaki" Barunya

Assalam :)

KOK.KOK.KOKOKOKOKOKOOKOKOKO!

Aduhai..lama betul rasanya tak buat entri yer..Eppy ni,kalau dah kekeringan idea..memang kering kontang lah..tak de maknanya istilah-istilah OASIS bagai tu..memang kering..tapi malam tadi,saya terjumpa satu artikel dari Facebook..masa tu,tengah online..bosan tengok dashboard blog ni ha,yang tak berupdate..tetiba tergelak sesorang kat depan lappy..lawak giler doe! Hehe~

Kenapa lawak? Cer baca tajuk entri tu..curious kan korang?? Aku mulanya nya pon curious gak tapi memang sumpah..aku tergelak besar lepas tu..rasa marah,geram,memang tak der da..memang gambar hot Yuna ni,memang sumpah..HOT giler..HOT lah sangat,ye dak? Haha~

BTW,saya dengar,Yuna ni pun,dah ada "teman lelaki" baru..waahh..Yuna..terpaut kat omputih nampak? Tapi rasa-rasanya,saya pernah jugak nampak lelaki ni sebelum ni..boleh tahan..bukan boleh tahan..bagi saya,memang hensem..kacak jugak orangnya..selalu dekat bersama Yuna..korang pun boleh tengok dia dalam rancangan Yuna : Bintang Di Langit..ada rasanya..yang selalu main gitar dengan dia tu..yang tu kot..sebab namanya pun Chris jugak..oops? Tersebut lak..hehe..tak pe..mungkin just teman rapat dia aja kot..orang-orang memang memandai-mandai je kan,buat gosip artis kesayangan wa ni..apa-apapun,selagi belum keluar statement yang nyata dari mulut seorang perempuan yang bernama Yunalis Zarai ini,don't trust any rumours,ok? Just pray the best for her..tapi memang..not bad lah Chris..eip?? Terkeluar lagi..

So,sebelum saya nak bagi gambar HOT Yuna ni,korang kena tarik nafas panjang-panjang,ok? Ini memang betuk gambar dia..kalau tak,masakan dia upload kat Tumblr...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

HOT tak??Hehe..Yuna tertanggal tudung..membangkitkan rasa HOT nak
ketawa..

Sebelum tu,memang dia melompat gak..macam kera kena belacan..kebetulan pulak masa tu,memang time dia tengah photoshoot..tangan tu main peranan..saya tahu perasaan Yuna bila dia dah macam tu..rasa nak jatuh cepat-cepat jerk..bagi elok dia punya tudung..


Oww..yang nilah Chris Vogel.."teman" baru Yuna

Boleh tahan..tapi dalam ni,dia tak kacak.. :P

Apa-apa pun,no statement,don't trust..itu saja pesanan daripada saya..walau apa pun yang terjadi pada Yuna,saya akan tetap menyokong perjalanan hidup dan kariernya because she is blessed and gifted by Allah SWT. Enjoy this Yuna Nat Geo video yang akan menyanyikan lagu Island (ciptaannya sendiri) bersama seorang boybandnya,Chris..eh?? Tercakap lagi ke?






3 ulasan:

  1. hehe dah gosip dgn mat salleh plak dah yuna ni...apa2 pun semoga beliau terus berjaya...

    BalasPadam
  2. eh mana pegi header celcom aritu? baru sekejap menghilang blog pon dah bertukar wajah lah...

    BalasPadam
  3. @Hatimi Tahirruddin header celcom? hihi..tak puas hati lah.tak kemas rupanya..so,tukar lg lh..ya,apa2pun,doakan saja Yuna berjaya.. :)

    BalasPadam