Rabu, 14 November 2012

Segmen:Saya Nak Kenal Awak...

Assalam :)

Ok,secara ringkasnya saja ya..


Kalau nak join,klik jer link,ok?

Ok,sekarang masa nak kenal kan diri..hahaha..
Kena letak dalam blockquote..barulah cun ropanya..
  • Nama penuh : Nur Afifah Binti Ismail  
  • Asal : Daro,Sarawak
  • Status : Single
  • Tarikh lahir : 25 Jun 1996
  • Start blogging : 2010
  • Matlamat blogging : Suka-suki pada awalnya,and then jadi platform untuk berkongsi ilmu dan menambah kenalan dan tidak ketinggalan untuk menjadi seorang blogger yang disegani walaupun masih jauh untuk dicapai..hahaks!
  • Aku seorang yang agak cumel kot? dan seorang yang mementingkan kesempurnaan dan berprinsip hidup "LEARN TO GET PAID". Kalau soal perkawanan,persahabatan,perkenalan,discover sendiri dengan mem"follow" blog ini dan anda akan tahu...misteri tak?? :-p

 Nak tag kawan..sapa yer??

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/

2 ulasan:

  1. salam,dear..thanks for joined and sudi jadi kawan sy..selmt berknalan..:D

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    BalasPadam