Ahad, 18 November 2012

Jejaka Pujaan #2 : Deen HOT FM

Assalam :)

Pertama sekali,saya ingin mengucapkan terima kasih kerana sudi buka dan baca entri ini nanti. Jangan terkejut dan sentap sorang diri. Haha. Segmen jejaka pujaan ini ditaja oleh Innershine~Milo~Puma~Adidas dan tak lupa,penaja terbesar,Kicap Jalen..kalau tak de Kicap Jalen..tak lalu makan..ahha!

Kali ini,I nak review si Deen,deejay Hot FM. Bila saya say dia hensem..mesti dia cakap macam ni,"Hensem mende nya.." Hehe..kau cakap macam tu pon kau sweet lah,Deen..ah! #perasan

Yang penting,dia asal Miri,Sarawak..yeay! Bukan nak cakap yang saya ni gila babeng kesukuan a.k.a pengamal ilmu assabiah..tak de maknanya wei..itu orang tua-tua zaman jahiliyah dulu jer buat..sekarang kan dah moden..so,kita kan 1Malaysia..peace lah..orang Malayan,Sabahan pun okay per..just nak cakap yang dia ni Sarawakian and I'm proud to be Sarawakian..and his real name is Nordin..full name,I'm not sure..and he is runner up of pencarian deejay Hot FM Ikhwan dan Dot Dot Dot in 2010.. :)

Kasi 2 bijik gambar je lah ek..yang len2,korang google sendiri..

Buat muka senget pon tetap cute lah you..

Sakit tak nak bagi tau..lagi besar sayang dia kat iPad..
This man is also berdagang..online lagi tuh..dan sesapa yang berminat nak contact dengan Deen ni,buleh je klik link kat bawah ni..korang nak buat ucapan?permintaan lagu?buat dedikasi?call Deen dan ucap I LOVE YOU masa dia tengah on-air?aiceceh..boleh pulak..

Okay lah,hari pun dah larut malam sangat dah ni. Update entri memang waktu macam gini yang bagi inspirasi lebih siket. Kalau tak,habuk pun tak daa..puih! Kepada Deen,Goodnite! Korang semua pon,selamat malam dan semoga memimpikan yang indah-indah belaka. Muah! :)

2 ulasan: