Ahad, 14 Oktober 2012

Vote Yuna Untuk MTV EMA 2012 - Best Asia Act!

Assalam :)

Aku hari ni ada berita baik untuk korang semua!KSMY! Jom ramai-ramai vote Yuna untuk MTV EMA 2012 - Kategori Best Asia Act!

Why we should vote Yuna?? (dah macam manifesto parti la pulak.. :p)
  • Sebab dia adalah penyanyi Malaysia yang sangat talented..kalau tak,masakan Pharrell William,pemenang Anugerah Grammy, sedar bakat dia and nak pulak ambik dia bekerja bawah dia..
  • Sebab dia freshkan selera dan luaskan skop muzik Malaysia yang selama ni berada di takuk lama.
  • She has great voice!!! 
  • Come on! Sampai bila? Korea dah naik. Bagi lah peluang kat negara sendiri pulak!! Pliss..aku merayu sangat kat hangpa semua..tolong lah undi dia..aku percaya Yuna can be the next superstar!!


Klik link ni untuk vote!! --->  http://asia.mtvema.com/artists/yuna

Sharekan post ni kat mana-mana,facebook ke,twitter ke,myspace ke..suroh dorang vote..ok?
Any new update aku akan postkan kemudian..yang penting korang sebarkan dulu,k??

PLISS-PLISS-PLISSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan