Sabtu, 13 Oktober 2012

CONTEST SEGMEN : Bersama warna kegemaranku


Assalam :)

Hello semua! Aku tengah dalam usaha nak jadi blogger yang mesra bloggerian..nak kumpul follower ramai-ramai..hehe.. :)


Tumbuk kuat-kuat kalau nak join..

Actually,aku ada banyak fevret kaler..tapi dalam banyak-banyak tuh aku suka kaler..

HIJAU & COKLAT!

Sebab-sebabnya :

1. Bila aku pakai tudung kaler hijau,muka aku akan nampak lebih CERAH dan MUDA.(erk?)

2. Bila aku pakai baju coklat,figure badan aku akan nampak lebih SLIM..(what the fish?)

3. Kaler hijau memberikan aku KETENANGAN.

4. Kaler coklat memberikan aku INSPIRASI untuk mencipta sesuatu.

5. NYAMAN dilihat dek mata lah..hehe :)

Kena tempek gambar sekali daa..
Ni dia,bak kata MAT LUTHFI, "Kau nak trend sangat..."

Terbaik dari ladang..aku pakai baju kaler HIJAU
& COKLAT untuk Raya tahun  ni.. :)

Dorang ni agak-agaknya nak gula-gula getah tak?



5 ulasan:

  1. ^_^... gula gula getah pown gula-gula getahlah... *_^

    BalasPadam
  2. @F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A ek? nape? ni mesti kes tak suke gula-gula getah ni..hehe

    BalasPadam
  3. Hihii.. Thenkiu2 tag Witch Vera tau..wink2.. nanti akan spell segmen ni asap ^_^.. wehuuu.. hahah :D

    BalasPadam
  4. @Witch Vera spell cepat2! deadline dia 15 hb ni! hehe :D

    BalasPadam