Sabtu, 13 Oktober 2012

Inca Medina : Nama Anak Rapper,Malique yang "Awesome"

Assalam :)

Inca Medina. Aku teringat nama ni masa Malique nyanyi lagu Senyum feat. Najwa Mahiaddin tu. Ada satu lirik dia sebut word "INCA MEDINA". Aku tertanya-tanya lalu aku pergi search gooogle.

Menyelam punya menyelam..Lama jugak la..Dalam 24 jam yang berikutnya baru aku jumpa..

Oooo..nama anak dia..patutlah..tapi memang cun jugak lah budak kecik tu..nama pun..aduhai..Malique ni memang genius kalau nak sambung word-word..bertuah ler isteri dia,Melissa Maureen,dapat rapper yang tau nak bagi nama kreatif kat anak..hehe..

Inca Medina ---> Nama anak aku bila dah kawen nanti..ECEWAH! Kalau tak pon,nama adik baru aku kalau mak aku melahirkan nanti. Itupon kalau perempuan. Kalau lelaki,aku nak suggest nama FADZLI. Sedap gak,kan? BTW,mak aku hamil lagi! Alhamdulillah Ya Rabbal A'lamin..

Inilah Inca Medina..dan
maknya,Melissa Maureen





7 ulasan:

  1. sedapppp name tu..Mesti ade maksud die kan^^

    BalasPadam
  2. hehe memang comel anak dia...sama macam maknya....

    BalasPadam
  3. @cik azLyzah⊙.☉ yelah kan? memang sedap nama tu.tabik kat malique. hehe.:)

    BalasPadam
  4. @Hatimi Tahirruddin mummy dia kacuk cina & pakistan..padan lah cantik an?

    BalasPadam
  5. macam mana nk pronounce? huhu,..btw melissa cantik sgt...!!

    BalasPadam
  6. @Dhia Johary IN-KA ME-DI-NA . Ejaan Inca tapi sebutan Inka. :)

    BalasPadam
  7. ape maksud nama anaknya? cantik sgt nama tu..

    BalasPadam