Jumaat, 26 Oktober 2012

#Rawrer2 Ku Sayang : Selamat Hari Raya Aidil Adha!

Assalam :)

Hari ni kite raya!!!!! Yeay! Dan alhamdulillah,raya hari ni,walaupun tak meriah macam raya fitri tu..tapi sekurang-kurangnya kite raya! Ye dak?? Hehe..
Kalau raya..mesti makan~makan kan? So? Apa menu hari ni?
Haa..korang nak tahu aku masak dan makan apa hari ni?? Tat-taradaaaa.... 
  • Ketupat (wajib ADA!)
  • Nasi Impit
  • Popia basah
  • Kari daging
  • Kuah Kacang
  • Sate Ayam & Daging (YUM!)
  • Kuih Sarang Semut (Sekarang musim rumah bersemut!Huh!)
  • Kuih Saddam (Hapa ke pelik nama kuih ni kan?)
  • Kuih Buah-Buahan
  • Air milo,teh panas,sirap Grenadine,Mountain Dew,air kosong jer.. 


Tak banyak..tapi emm..kenyang giler dibuatnya..haha..bes banget! Tapi yang tak bes nya bila sampai bab lepas makan kene cuci pinggan mangkuk daaa..Toing!

Walau bagaimana gembira happy go lucky sekalipon aku hari ni,,tapi yang sedeynya tak dapat upload gambar yang sebenar..ambik dari Incik GOOGLE jadilah kan?? Hehe.. So? Korang makan apa hari ni??Raya ke tidak?? Ke tak raya?? Kalau raya,sambut kat mana? Rumah nenek? Sorang-sorang? Kat sawah bendang yang aman menghijau?? Hehe..feel free jerk komen kat bawah ni..Percayalah! Blog aku bebas word verificaton~senang~selamat~cepat! Ok?? Akhir kata "SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA"


2 ulasan: