Khamis, 20 September 2012

"Seasonate Blogger" Menjejaskan Operasi Blog Korang?

Assalam.

Hye. Selamat malam. Dah tak main-main ni intro.Tak bes. Korang bukannya nak dengar pon apa aku nak nasihat dalam intro kan?? So,merajuk gaban ni..terus isi jelah..kalau tak dak isi,baca intro je tak guna kan??

So~

Seasinate Blogger>>Mende nya tu?? haha. Aku cipta sendiri itu istilah seasonate blogger yang maksudnya blogger bermusim. Sebab apa aku cakap macam tu?? Sebab aku seasonate blogger. :)

Pemerhatian saya sepanjang memblogkan blog sy ni ialah banyak blog yang sy follow ialah seasonate blogger. sebab apa?? mungkin sebab blogger semua nya buat kerja rumah ?? atau sibuk buat tesis?? emm...kerja over time tak tidur satu minggu?? macam tu lah agak nya kot..



Seasonate blogger ni jugak diperhatikan akan membiarkan blognya bersawang selama at least 3 bulan?? yerr..betul sangatlah tu. tapi tak pe. memang patut jugak lah follower sy tak bertmbh sebab keterencatan sistem geng blogger lain yang tak buat entri kan menurunkn jumlh visitor yang memberi pengaruh buruk kepada pengikut yang lain untuk turut sama divisit dan 50% difollow..kan-kan-kan?? Kenapa?? 50%? Aik,yelah..dah tak semua yang visit tu nak follow..sebab tu entri sebelum aku membayangkan kalau satu klik je pigi blog auto aku akn dapat follower,mmg bsyukur gila aku dibuatnya..ngehehe ^_^


seriusly,aku tak pernah buat entri gempak n lagi satu aku ni malas..sebab tu follower n viewer pon tak banyak..tapi padan lah jugak sebab entri merapu-rapu + malas online,nak hapdet belog ni..porrdaaa betul lah..

Aku tau korang minat K-Pop..so,tatap lah
puas-puas. Ini adalah iklan. Terima kasih. :)
so,nasihat saya..sebab tak puas hati tak kasi masa intro tadik..janganlah jadi seasonate blogger macam saya..sebabnya anda tidak akan dapat follower yang banyak dan penyokong setia akan lari.itu nasihat saya.jangan lupa ye??

Amaran Kerajaan : Jangan terpedaya dengan tipu helah para blogger kerana tajuk entri nya saja gempak tapi kandungannya adalah hampeh...sokonglah blogger buatan Malaysia!


3 ulasan:

  1. im kinda seasonate blogger jugak kot,..busy jugak,..bile tak bz tu, tak tau nak hapdet apo,..huhu,..

    BalasPadam
  2. Itulah kan?? hehe. blogging memang fun tapi kengkadang susah jugak.

    BalasPadam