Selasa, 11 September 2012

How To Be "Youtube Star,Famous Blogger"

Assalam :)

Actually,sy ni dah ngantuk tapi alang-alang,idea malam ni mencurah-curah pulak..buat lah lagi satu entri ni..yer..lantak korang lah nak baca ke idak tapi yang pasti,nak tulis jugak entri ni.  Biasa kan orang selalu pi audition K-Pop Star lh,bla-bla-bla- lah kn? Tapi kali ni nak usha pasal Youtube Star pulak..n tak lupa famous blogger..

How To Be Youtube Star?? or Famous Blogger if u are capable to write more than a kilometre essay?? Jawapannya? Senang je. Google lah.Kalau cari kat entri ni,memang lah tak dapat sebab nya tajuk nya yang bikin saspen kat korang je. Haha :)

Tapi ia masih berkisar tentang tajuk lah. Macam mana orang tu boleh terkenal dalam sekelip mata macam Najwa Latif,Zee Avi,Greyson Chance,Justin Bieber n many-many more lah.Why? Why ah? Bak kata orang,there must be "WOW!" factor yang boleh buat dorang ni menonjol sampai ke tahap yang sebegitu sekali famousnya. Tak kiralah stail tudungnya ke,cara dia nyanyi ke,gigi nya jongang yang orang nampak "eeh,cutenya!!!",aura ke..entahlah..

"Nak perform ni,nak perform ni! Kena pakai cantik-cantik ni!"

Mati ler..Zee Avi pun dah pandai berbahas dah
sekarang..

The same thing happen kat famous blogger..ada orang cakap blog cantik boleh masuk tv,ye ker??Blog Kak Fatin Liyana tak delah cantik,pakai classic template pulak tu,masih jugak dapat anugerah blogger of the year..emm..tapi kalau cara penulisan blog,I setuju. Itu memang.

Tapi masalahnya sekarang,apa rahsia tarikan orang ramai kat golongan yang macam ni? Dan yang paling utamanya,macam mana nak majukan blog sy ni??Emm..

Kalau anda blogger prihatin,do leave suggestions,yang klise ke,yang tak klise ke,yang gila tak masuk dek akal ke,komen je..marilah kita menabur amal jariah untuk blogger yang daif dalam dunia ni macam saya :) Hehe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan