Selasa, 18 September 2012

Segmen: Be My Follower by Didiey


Hallu!!! Balik je dari sekolah terus on blog..tengok lah..betapa hebat nya kesan sampingan blog ni kepada hidup aku baru-baru ni. Apa-apa pon,daripada kita berhempas pulas nak cakap banyak2 kat sini,lagi bagos kite join segmen..ramaikan follower..ok?


**kalau nak banyak follower,jum tumbuk banner kat atas ni !**


Next thing nak buat ialah ... nyatakan jumlah follower setakat entri yang dibuat..dan sasaran..


Sasaran nya..of course lah..kalau boleh..


HAHAHAHA! Cool kan? Itu pon kalau bertuah dapat popular cepat..adusshh!!



9 ulasan:

  1. thanx sudi join :)

    maaf lambat masukkan link dlm senarai peserta.tp didiey otw update semua sekali.. ^_^

    BalasPadam
  2. Blogwalking dari Segmen: Be My Follower by Didiey..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    BalasPadam
  3. Done follow :) Dtg dari segmen yg sama :) Sudi follow sy kalau boleh :)

    BalasPadam
  4. join ! dari segmen yg sama..

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    done follow.. follow me back :D bawak geng skali :DD

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen yang sama.. :)

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    BalasPadam
  6. singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sb takda masa nak BW.. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    BalasPadam
  7. Following you from segmen http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/10/28-segmen-be-my-follower-by-didiey.html
    Nice blog of you :)

    BalasPadam
  8. sory lah baru g jeguk segmen yang saya ikut dulu....... sudahku follow

    jom g blog saya...

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    BalasPadam