Isnin, 17 Disember 2012

My New Default Picture!

Assalam :)

Saya sekarang sedang diserang penyakit pening kepala. Entah kenapa,lepas makan seafood tadi.. Tapi demi blog ini,saya gagahkan diri jugak nak buat satu entri pendek dan ringkas tentang my new default picture. Wooho!

Check tis Out!!


Gambar ni akan menggantikan gambar Russian Red kat sebelah tu. Nilah muka Tangerine yang sebenar. Just letak overlay jer. Edit pun kat Pixlr.Com.

Font "TALKTHEWALK" namanya DISCO
Dah lama dah carik font ni,akhirnya jumpa gak!!

Itulah hikmahnya bila sabar menunggu dan mencari!

Wew! Ok,bye!

3 ulasan:

  1. ooh baru perasan gambar awek russian red yg dulu tu...patutlah mcm pernah tgk...

    apa2 pun gambar default ni bersesuaian benar dgn penjenamaan semula blog ni...semoga terus sukses

    BalasPadam
  2. @Hatimi Tahirruddin yeah! thanks! gambar macam ni barulah macam jiwa saya. hihi~

    BalasPadam
  3. blog kamu sgt cntik.simple but nice. anyway here is my blog. loyalpenguin.blogspot.com. follow me ya!tq tangerine hun~

    BalasPadam