Jumaat, 10 Mei 2013

Camne Cara Nak Edit HTML Yang Latest?

Assalam :)

As if korang tengok tajuk kat atas ni pun,korang dah tahu. Camne? Aku baru-baru nak edit blog lah kiranya. Bosan gak tengok asyik putih je memanjang. So,aku decided bukak edit template. edit HTML. Sekali aku bukak,pap! Nah,amekaw!

Nape tak de tick xpand widget?

Nape ni tak macam koding yang dulu?

Nape koding ni nampak sikit?

Arr!

Stress tau. Korang yang selalu edit blog tu,aku nak mintak tolong korang sikit nih. Plis. Tolong bagi tahu camne cara nak letak,ubah koding dalam tu. Aku mintak jasa baik korang,ok?

2 ulasan:

  1. KITAK KLIK BENDA BENTUK SEGI 3 SEBELAH KEREK SAMPE HABIS. PAS YA KITAK CTRL+F MUN KITAK NAK EDIT..

    BalasPadam