Ahad, 13 April 2014

Segmen Mencari Bloglist by Eppy Ismail

Assalamualaikum.

Dah lama rasanya saya tak buat segmen nak cari bloglist. Harap-harap dapat sambutan ramai. Sebab kebelakangan ni,saya tengok ada ramai blogger baru. Saya pun nak jugak kenal korang. Kita boleh share-share. Blogger otai pun,apa salahnya kan? Joinlah sama,mana tahu kenal antara satu sama lain,kan? Dalam pada masa yang sama,saya nak tambahkan bilangan bloglist saya. *dan followers. Hehek!



Syaratnya senang saja. Tersangatlah simple. Tak caya,tengok kat bawah.

1. Follow blog saya. Korang boleh guna Add Reading List kat dashboard korang. *WAJIB
2. Buat satu entri yang bertajuk "Segmen Mencari Bloglist by Eppy Ismail"
3. Letakkan banner segmen dan backlink kan ke entri segmen saya.
4. Drop komen dan link entri korang kat bawah.
5. Ajak blogger lain untuk join through korang punya link entri supaya korang boleh jadi top referral.

SIAP!

Tak payah susah susah nak klik ini,klik itu. Okayy? Sangat simple. Korang tak susah,plus dapat jugak kunjungan dari blogger lain? Best kan?

Okayy,5 blogger top referral akan confirm masuk dalam senarai bloglist saya. Lagi 5 orang blogger akan dipilih secara random menggunakan random.org. Biar adil dan saksama. Siapa yang work hard,should deserve the better one kan? 

Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa bagi memudahkan tujuan blogwalking. :)

Senang je kan? So,apa lagi? Jom join! Hope sangat dapat sambutan. Hope sangat-sangat. 

TARIKH TUTUP SEGMEN : 13 APRIL 2014,TEPAT JAM 11.59 MALAM.

33 ulasan:

  1. kak mia joinnnn

    http://www.mialiana.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  2. salam effy, mama jcuba follow dengan cara itu, masih tidak dapat juga, takpe.. dari hari sehari mama cuba untuk follow effy ye,.. mama join segmen ini...

    http://www.mamaniza.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  3. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  4. akk join

    http://permatabiru0310.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  5. insyaallah will join
    http://arzmoha.blogspot.com

    BalasPadam
  6. selamat bersegmen kepada yang join

    BalasPadam
  7. http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    Join kan diri..

    BalasPadam
  8. Bismillah. Joined :D
    http://smilestoryyismine.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  9. Selamat menganjurkan segmen dear..mun berkesempatan mek join..heee.. :D

    BalasPadam
  10. Saya join!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-oleh-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  11. Saya join!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-oleh-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  12. Saya join juga

    http://rajaalong165.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-oleh-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  13. saya join.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/03/31/segmen-mencari-bloglist-eppy-ismail/

    BalasPadam
  14. Joined~
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  15. http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    ayu join

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...akak join yer..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  17. ok siapp

    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  18. http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    singgah sini =)

    BalasPadam
  19. akak join segmen ini ya...

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  20. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  21. join jugakkk... ;-)
    http://roda-rondakehidupan.blogspot.com/2014/03/jangan-baca-entry-ini.html

    BalasPadam
  22. hye..kmk ikut juak aok..
    http://kenny977.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  23. join :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  24. http://akmakhaieri.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  25. dah join juga.. :)

    http://dilakazuha.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  26. ana join.... kalu sudi follow la blog ana jg...
    http://jantungk.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  27. Saya join :)

    http://nizinayla.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  28. http://akuayut.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    Ayut join ye eppy ;)

    BalasPadam
  29. http://bittersweetmemoryofme.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    Uyinn dah join :)

    BalasPadam
  30. Dah join juga =)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum, bismillahirahmanirahim.

    Saya join :)

    tengkushira.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  32. ahkak join jugok ye ahdik

    http://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    BalasPadam
  33. Hi singgah cni..

    jom jenguk2 instagram : kokoclothes
    sy jual baju murah2 & kualiti terbaekk!!
    tq=)

    BalasPadam