Isnin, 12 Mei 2014

Semakan Surat Tawaran Bantuan Kewangan Pelajar Asasi IPTA Dibuka Hari Ini

Assalamualaikum.

Makluman ini ditujukan kepada semua student lepasan SPM yang dapat tawaran ke mana-mana program asasi IPTA.

Surat tawaran bantuan kewangan pelajar asasi IPTA akan dikeluarkan hari ini,12 Mei 2014,jam 3.00 petang. Korang boleh semak di sini, 



11 ulasan:

  1. Nice sharing...boleh hebah2kan :)

    BalasPadam
  2. Surat tawaran kene print sendiri ke?

    BalasPadam
  3. borang perjanjian bantuan kewangan pelajar asasi mcm mana nak dpt?

    BalasPadam
    Balasan
    1. pegi je laman web yg sy bg di atas..semuanya ad dkat situ kalau dapat tawaran..mcm biasalah,download dn print sndiri..

      Padam
  4. Kku matrik blh jgk ke eppy?

    BalasPadam
    Balasan
    1. matriks tanggung sendiri kak. bantuan ni hanya untuk pelajar asasi IPTA saja. :)

      Padam
  5. sekarang mohon, masih boleh tak?

    BalasPadam
  6. sekarang boleh mohon lagi tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xtaulah..kalau awak ditawarkn ke asasi utk second intake,boleh print dokumen ni dan bawa ke pejabat uni awak utk pengesahn..available utk student asasi shja..twaran ni adalah automatik..student matric dn lain2 pgajian yg staraf xdtawarkn bantuan ni. Harap dpt mbantu :)

      Padam