Sabtu, 31 Mei 2014

Barang Apa yang Perlu Dibawa Ke UNIMAS?

Assalamualaikum.

Since esok dah Gawai Dayak dan kebetulan dekat kampung hari ini ada karnival lumba perahu dan lumba benak (Kampung Gedong),plan nak beli barang memang cancel habis. Masa yang tinggal cuma ada hari Isnin saja lagi. 

Tapi...

Aku nak bawa barang apa? Totally blank otak aku sebab aku dah lah tak pernah duduk kat hostel. Mak pulak suruh bawa papan seterika. Ha! Papan seterika,engkau! Benda paling besar lagi tu. Barang yang dia senaraikan dalam panduan pendaftaran tu macam sikit sangat. 


So,rakan-rakan blogger yang pernah masuk universiti,boleh tak kongsikan barang apa yang memang kita kena sediakan yang diorang tak bagi tahu dalam ni?? Please,buntu sangat nak senaraikan barang nak dibeli. T-T

Tiada ulasan:

Catat Ulasan