Isnin, 21 Mei 2012

Biar Betul?Minuman Botol Arak Baik Untuk Kesihatan??

Assalam :)


Hari ni,ada exam Add Maths but for sure,aku berserah kepada Tuhan Yang Maha Esa untuk menentukan sama ada aku lulus ke tak..aku tak harap bnyak,aku harap,aku lulus o tak je..tu jer..haha..jahat!


Okay,tengok tajuk pun dah len macam kan??Macam mana minuman botol arak ni baik untuk kesihatan pulak sedangkan kita tahu sangat-sangat yang minuman botol arak ni memudaratkan kesihatan??Okay,tak yah gaduh-gaduh eh..jom aku tunjuk..



Na..ini dia minuman botol arak yang aku cakapkan tu..bukan arak real pun..rupa dari luar je nampak cam botol arak tapi dia sebenarnya ekstrak pati sari buah..aku mula-mula pening jugak,nape bapak aku bawak balik botol arak ni??Rupa-rupanya,ekstrak pati buah..nak tau buah apa yang ada kat dalam dia??Tengok je gambar kat atas ni betul..malas dah nak tulis..banyak sangat.
Yang paling penting dia banyak pati apa??Sapa jawab tadi??Yer..betul!Acai Berry!!Aku suka sangat buah ni..

Produk ni asal Amerika n sapa yang salu sakit-sakit tu,uzur sesangat..sesuai sangatlah nak minum produk ni.. memang mujarab korang! Dia ada 2 jenis,satu Mona Vie yang ordinary punya,satu lagi Mona Vie Pulse.

Untuk Mona Vie (Ordinary) :

With the philosophy of Balance-Variety-Moderation in mind, MonaVie™ created a beverage that offers a taste with a difference. The result is an invigorating and refreshing drink that promotes well-being. 

MonaVie Original™ is a mouthwatering fusion of the Brazilian açai berry and 18 other delicious fruits. 

  • Supports your body with the goodness of the Amazon.
  • Designed for those who want a convenient way to add a variety of fruits to their daily diets.
  • Contains açai, one of nature's prized possessions.
  • Can be enjoyed at any age—young and old.
  • An intelligent choice for those with a busy lifestyle.

Untuk Mona Vie Pulse pulak :


Discover a simple and convenient way to help meet some of your body's needs. MonaVie Pulse™ features a delicious blend of 19 fruits, including the Brazilian açai berry, and plant sterols. Enjoy the mouthwatering goodness of MonaVie Pulse.
  • Helps you take charge of your well being by providing essential goodness for your body.
  • Designed for easy absorption.
  • A refreshing addition to a varied and well rounded diet, which is an important part of a balanced lifestyle.
  • Freeze-dried açai preserves the value of the berry.
Untuk maklumat lanjut,sila layari laman web http://www.monavieinternational.com/ . Kalau nak order pun boleh,contact je saya..hehe..tak de lah gurau je..hehe..


Bye..Assalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan