Ahad, 6 Mei 2012

Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei

Assalam :))


Okay,hari ni,aku nak join satu segmen ni..bertujuan nak tambah follower..hehe..malam tadi,aku buat my first segmen tapi baru soarang je yang sambut seruan..tapi tak pe lah kan??Bersabar itu separuh dari iman..hehe..harap-harap lepas ni,banyaklah yang nak join aku punya kontes tu..hehe..


hit ini banner kalau nak join..^_^

Apa ek?? Rasa-rasanya blog awak tak de shoutbox..kalau ada shoutbox,senang jugak nak umumkan apa2 kontes ke,GA ke,nak cakap yang kite dh blogwalking n follow blog awk sekali ke..ok?

Tarikh tutup : 10 Mei 2012


6 ulasan:

  1. TQ join.. shoutbox ade sebelah kanan tu.. awk xpasan eks.. heheheh... (warna ijo sme ngan background)

    BalasPadam
  2. Salam.. LZ dah wat list peserta segmen.. terjah jgn x terjah...

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-linda-zehan.html

    BalasPadam
  3. slm...dtg dr segmen yg sama http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html...
    dh follow awk..jom follow me balik,kalau sudi keyh...
    jemput join GA i jugak kat sini..http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-cikhannah-jom-jejalan.html

    BalasPadam
  4. hai eppy.. done follow u.
    selamat kenalan..=)

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen sama :)
    follow sini,follow back kalo sudi :D

    jom singgah sini lak :D
    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

    BalasPadam