Khamis, 31 Mei 2012

Jom Join Segmen Pertama Saya!

Assalam :)


Hari ni,mood aku baik..jadi baik aku teruskan bercakap tanpa ada celoteh yang panjang lebar..
Kenapa baru 2 orang yang join aku punya segmen sedangkan aku dah launch beberapa minggu yang sudah..


Tak kesian ke kat blogger sorang ni..dia nak ramaikan follower,nak dapat banyak teman, tapi terpaksa pulak buat entri menyampah..


Sebab tulah,aku minta kerjasama korang untuk ramai-ramai join ini segmen sebab hadiah dia terlanjur menarik!!Aku tak nak bagi tau sekarang,nanti menyesal pulak yang rajin join tapi tak dapat hadiah..yang sombong-sombong tak nak join at first pulak yang dapat..kan tak fair n square macam tu??Ye dak??


So,di sini ada maklumat terbaru untuk segmen tu..5 orang yang pertama akan dapat special hadiah dripada tuan penganjur...BES TAK BES??


Haha..tulah,,cepat-cepat join..seblum segmen ni dibatalkan sebab tak dapat sambutan..yang dah join,,tolong-tolong lah sebar kat kawan-kawan..nanti kalau tak dak yang join,tak dak jugaklah yang dapat hadiah..kan rugi gitu??


Sistem pengadilan pulak akan dinilai oleh pihak penganjur sendiri. 
Kriteria-kriterianya adalah :

Idea mesti "pulp"Reason mesti GEMPAK & OUT OF THE BOX.Pokoknya,korang mesti GILA-GILA punyalah. Yang mengarut & lawak pun boleh gak.  


So,tunggu apa lagi??Serbu url ni http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html/ dan jadi 5 orang pertama yang join!!Hadiah menarik menanti anda!!


agak-agak nya aku tak pernah lagi tampal poster
 awek stress ni kat 
blog aku 
kan??konpius pulak dah..



4 ulasan:

  1. awak jgn trtkan yew sbar la nnty rmai la 2 yg join k..n sya org ke4 yg join sukenye..

    BalasPadam
  2. http://aisyasimpson.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    Join yeh !

    BalasPadam
  3. salam eppy niza..

    juz makluman ktk jak:
    mun klik nama ktk kat kotak komen,xpat link terus ke blog ktk. tertulis PROFILE NOT AVAILABLE. so ktk g kat setting profile juz klik SHOW YOUR PROFILE. bok link ya akan embak reader ke blog ktk. myb ya juak punca reader x tauk n sukar masuk blog ktk. coz kmk dolok penah kenak camya. so, slmt mencoba :)

    BalasPadam
  4. mcm ya??patutlh..thank u lh sb mdh..bes blogger lh ktk tk..hehe :D

    BalasPadam