Isnin, 7 Mei 2012

CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY

Assalam :D


Petang-petang yang guruh tapi bermatahari ini,aku masih keresahan menunggu penyertaan daripada blogger-blogger nak join aku punya kontes..tapi..**bunyi cengkerik**
Baru sorang je yang join..agak2nya,berjaya ke tak kontes yang aku buat..tapi tak pe lah..
Aku yakin dan percaya,blogger-blogger Malaysia ni,baik hati nak join kan??Dorang semua rajin-rajin..Aku percaya..:)


Ok,join kontes lagi arini..huhu


jom!ramai-ramai kasi gempak ini kontes!

Sekarang,tiba masa untuk jalankan titah perintah :

"Saya suka membaca kerana manusia yang ada di sekeliling saya malas membaca . Bila suka membaca,saya masuk dalam kategori gila tapi tak masuk hospital bahagia."
(25 patah perkataan) 

Hehe..dah macam buat karangan exam paper BM lah pulak..haha,tapi itulah reason saya..reason merapu..tapi itulah saya..haha..
Ok,sampai ketemu! 

6 ulasan:

  1. wahhh terima kasih ea sbb sudi join...nnti slogan anda akn dinilai oleh penaja...jadi gudluck tau..ok segala inf akn diupdate di FACEBOOK LIKE..jd klo nak like blh xnak xpe..tq so much :-)

    BalasPadam
  2. cik eyla singgah sini
    dr segmen yg sama
    gud luck for u

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    BalasPadam
  3. singgah kat sini

    dari contest yang sama . good luck :D


    dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    BalasPadam
  4. best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

    Dari pemilik blog:
    Gadis pecinta pink
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    BalasPadam
  5. dari segmen yang sama..
    jemput singgah blog saya..

    BalasPadam
  6. dtg dari segmen yg sama..tq sudi singgah ke blog sy..

    BalasPadam