Ahad, 20 Mei 2012

Tan Teong Sik @ See Yew Soon on Oh My English!

Assalam :D





Hari ni,rasa gembira sangat sebab dapat tengok n view first episode of Oh My English! Memng best lh..Dorang memang cute semua n bes lah..hehe..tapi ada yang lagi bes dari tu,korang..


Nak tau apa?? Ooops,sapa??

...

...

...

...




Masya-Allah!! Budak ni memang super cute!
Haha :118:

Dia memegang watak sebagai See Yew Soon @ real name nya Tan Seong Sik,budak yang bercita-cita nak jadi macam 'appa' nya yang buka sebuah perniagaan..so,kiranya nak jadi businessman la..
sampaikan bawa barang-barang macam buku n pensel nak jual kat sekolah!
Hehe..apalah..lawaknye cute!

Hehe..enjoy je lah video-video dia ni!









Okay,that's all for tonight! Kalau ada apa-apa lagi,kita update yer..hehe







4 ulasan:

  1. sya pon suka see yew soon..cute cgt..!he3..

    BalasPadam
  2. Iklan 'Open' 2...
    Cute.....
    hahahaaa

    BalasPadam
  3. See yew soon memang banyak peminat rupanya..hehe..modal la cute nya tu.. :)

    BalasPadam
  4. Comelnye......

    BalasPadam