Selasa, 29 Mei 2012

IAMJETFUEL . Yuna . Fashionista .

Assalam :/


Beberapa hari dan minggu kebelakangan ini,aku terasa sangatlah malas nak tulis entri panjang-panjang. Sikit-sikit cukuplah,kan?Asal aku update?Hahaks! Pooorrrddaaa..


Hari ni,aku nak post satu benda je..memandangkan sekarang aku ni nak ke arah "fashionista"..yelah,tak nak aku masih di takuk lama..fesyen lama..tak awww la..aku nak fesyen latest..sebab aku makin dewasa..yeayyy!Hehe.. :)


Dan sekarang aku teringin sangat nak shop dekat sini...................................





n this is the pick of the week!cantik an??

So,korang tunggu apa lagi??Klik lah banner kat atas tu kalau nak shop!!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan