Khamis, 31 Mei 2012

Segmen:5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking

Assalam.. :)
Salam ceria,salam 1Malaysia semua!

Okay,hari ni,aku tetiba rasa rajin nak buat segmen..hehe..ni segmen pertama aku..yelah kan,al-maklumlah,kebelakangan ni,sumber follower aku semakin berkurangan n tersekat sikit kemasukan orang-orang yang nak follow mem-follow ni..tapi sempena segmen aku yang pertama ni,aku nak buat sikit kelainan lah selain daripada nak buat segmen add follower n blogwalking..so,jom,kita stalk foto kiut kat bawah nih!



Yah haha..last minute punya buat ni banner..tapi boleh tahanlah hasilnya..ok..ada sesapa yang berminat nak join ini segmen??Jom ushar apa dia punya syarat-syarat..

**TERMS & CONDITIONS**

  1. Follow blog Eppy Naza a.k.a tuan punya segmen ialah satu kewajipan.
  2. Buat satu entri,tak kisah ringkas ke,padat ke,panjang berjala ke,yang bertajuk "Segmen:5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking" 
  3. Copy banner di atas dan pastekan dekat entri anda tu..jangan lupa link kan dia ke alamat entri ini,ok?
  4. Anda dikehendaki memberitahu 5 sebab mengapa anda suka dia = feberet artis ke,mama ke,papa ke,boyfriend ke,girlfriend ke,besfriend ke,,sapa-sapa n apa-apa yang anda suka,ok?  
  5. Dah siap bagi reason??Tag kan 3 orang rakan blogger anda dan syorkan kepada mereka agar mereka tahu..hehe
  6. Publish kan aje..senang kan?? Dah settle semua,buat selamba je send "saya join" dekat ruangan komen kat bawah. Alamat blog anda,jangan lupa pulak,tau!
  7. Jangan risau ye semua,blog-blog anda akan disenaraikan dan akan di 'blogwalking'. Yang lain-lain join jugak tu,sambil2 boleh ushar blog jiran-jiran an?
  8. Kalau sambutan luar normal,lebih daripada 30 penyertaan,aku akan kasi hadiah untuk champion,first-runner up and second runner-up untuk anugerah "BEST STORY". Sistem pengadilan dan hadiah-hadiah akan dimaklumkan kemudian. 

So,apa lagi? Rugi tak join,,banyak faedahnya..boleh kasi rmai follower lagi..na,jum lah..cepat-cepat masuk!!Sila alert dan selalu-selalu lh jenguk ini blog untuk info terkini.

TARIKH TUTUP : 31 MEI 2012,TEPAT JAM 11.59 MALAM!

17 ulasan:

  1. saya join
    http://milamilo93.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  2. joined already


    http://ekynyoana.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    wish me luck..:p

    BalasPadam
  3. saya join..
    http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

    BalasPadam
  4. saya join
    http://atiey-demok.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  5. SAYA JOIN

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  6. saya join

    http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  7. http://cintahatiteha.blogspot.com/2012/05/segment-5-sebab-anda-suka-diaadd.html

    saya join>,<

    BalasPadam
  8. yana dh join :)

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  9. saya join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  10. join jugakk
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  11. such a cute segmen. saya join! visit mine okay?? :)

    http://borntobealover.blogspot.com/2012/05/segmen-en-5-sebab-kenapa-anda-suka-dia.html

    BalasPadam
  12. saya join !
    http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  13. kitew join. Heheww. wish me luck xp .

    http://melovegreysonchance.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum . Saya join ye sys .

    http://aniseli.blogspot.com/2012/05/segmen-5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    DOA kan saya berjaya ! ^^

    BalasPadam
  15. Saya JOIN!!

    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/05/segmen-5-sebab-anda-suka-diaadd.html

    BalasPadam
  16. JOIN ALREADY! Visit mine! thanks sis.

    http://unknownwriter9697.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam
  17. join balik,,

    http://budakgchance.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    BalasPadam