Khamis, 31 Mei 2012

Update Senarai Peserta Segmen : 5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking

Assalam :))


Bersyukur kepada Allah Yang Maha Esa,akhirnya meningkat jugak yang join segmen ni,kan??Hehe..So,setakat ni,inilah list peserta segmen yang pertama blog ni. Korang boleh ushar-ushar dorang,blogwalking..kalo blogger lelaki jumpa blogger perempuan,boleh tukar-tukar num hp pulak,kan??Follow memfollow jangan lupa pulak yer.. Hehe..jadi agen cari jodoh pulak ^_^ 



  1. http://milamilo93.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  2. http://ekynyoana.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  3. http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html
  4. http://atiey-demok.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  5. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  6. http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  7. http://cintahatiteha.blogspot.com/2012/05/segment-5-sebab-anda-suka-diaadd.html
  8. http://nazlyizan.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  9. http://umikasum.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  10. http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  11. http://borntobealover.blogspot.com/2012/05/segmen-en-5-sebab-kenapa-anda-suka-dia.html
  12. http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  13. http://budakgchance.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  14. http://aniseli.blogspot.com/2012/05/segmen-5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  15. http://aisyasimpson.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html
  16. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/05/segmen-5-sebab-anda-suka-diaadd.html
  17. http://unknownwriter9697.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html


2 ulasan: