Jumaat, 25 Mei 2012

Segmen : It's You I Review You

Assalam :)


Malam-malam yang sejuk ni,teringat pulak kat mi kolok..walaupun stay kat Sarawak ni,tapi jarang jumpa mi kolok..sebab apa?Sebab tak cukup bajet n jarang makan kat kedai..tak bes jugak kalau mak pandai masak kan??Nak rasa air tangan mak cik kedai pun tak leh..Hehe ^_^"


Okay,malam ni,nak join satu segmen ni. It's You Review You.



Hit banner ni kalau nak join! Lagi banyak,lagi meriah!!!

Tapi...dia minta buat apa eh??
Dia suruh kita rekemenkan mana-mana blog yng kita suka dan buat review...
Yang tu senang jer..

Blog yang nak aku rekemenkan ialah blog http://aliasafifah.blogspot.com/
*** Blog ni aku baru je follow tadi tapi aku memang bes la tengok dia punya susun atur..kemas je..nama dia Afifah..sama cam nama sebenar aku..hehe..n then,big possibility a.k.a besar kemungkinan,budak ni pandai main gitar..budak lelaki kata apa kalau perempuan pandai main gitar??COOLLL..ngehee,,tu jelah kot?? :))

Sekarang,masa nak tembak penjenayah!Piusshh!
Sorang dah terkena.


TARIKH TAMAT : 26 MEI 2012!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan