Sabtu, 29 Mac 2014

IGshop Review : @kasehcloset

Assalamualaikum.

Pada malam yang indah ini,hadirin hadirat yang dirahmati sekalian,I nak buat review instashop khas untuk youlss.

Instashop yang terpilih kali ni ialah @kasehcloset.

@kasehcloset
@kasehcloset
@kasehcloset

Okay,tuan-tuan puan-puan,instashop ini diberi nama kasehcloset. Kenapa namanya kasehcloset,anda semua boleh tanya tuan punya instashop.

Diorang jual apa?

Dah tentu,islamic item. Islamic item bukan setakat islamic item tau. Islamic item yang sangat cantik. Masya-Allah,cantik sangat. Especially Al-Quran. Ya Allah,kalau boleh rasa nak peluk je Al-Quran tu,sambil bak tidur. Mana tahu,kot sapa-sapa yang dah lama tak Qiamullail tu,rasa tergerak hati nak buat sebab tengok Al-Quran yang rasa nak pegang je selalu. 



Ini Al-Quran beserta terjemahan. Saiz a6 dan a5. Berzip.
Kat bawah ni pulak sampel Al-Quran tadi. Yang cantik. Mukasurat nya berwarna warni. Ada juga yang ada terjemahan,hadirin..


Harga sangat murah. Ada yang lagi murah dari harga Al-Quran biasa yang kita beli dekat kedai.
Memang berpatutan.

Insya-Allah,kalau kita tergerak hati nak beli Al-Quran ni,kalau kita baca lagi besar pahala.

Jadi,kalau nak maklumat lanjut,follow @kasehcloset sekarang!

2 ulasan:

  1. kmk pernah bli al-quran dr ig tok..bgs owner ya..^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan? kmk belom pnah beli tp byk org mdh bgus..ya mek promote ctok..kmpul duit lok..hehe

      Padam