Sabtu, 29 Mac 2014

IGshop Review : @rebelpopmerch

Assalamualaikum.

Okayy,hari ni I nak buat review instashop!

First time buat review insta shop,so,kalau ada apa-apa yang kurang,tolong maafkan. Hehe.

Instashop yang pertama I akan review ialah REBELPOPMERCH.

@rebelpopmerch
@rebelpopmerch
@rebelpopmerch



Okayy,so,sesiapa yang nak dapatkan casing yang super cantik,super comel dan super eksklusif,@rebelpopmerch adalah tempat terbaik untuk korang dapatkan casing yang korang idamkan!

So,they will provide you a wide range of phone casing. Dari IPhone,Sony Xperia,HTC sampailah ke Samsung Galaxy Grand. Semuanya ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan!



Basically from RM35 sampailah RM70.
Tapi,dah tentu diorang takkan kecewakan korang. Serious talk!

Jadi,apa tunggu lagi,follow igshop @rebelpopmerch @rebelpopmerch @rebelpopmerch sekarang!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan