Ahad, 30 Mac 2014

IGshop Review : @thecolourfulstore

Assalamualaikum.

Okayy,segmen review instashop kembali lagi!

Ada sesiapa yang kekeringan idea nak hias bilik? Atau tengah mencari aksesori yang sesuai untuk buatkan bilik korang terang benderang + cantik dan menawan?

Korang boleh pergi ke sini -->> @thecolourfulstore

@thecolourfulstore
@thecolourfulstore
@thecolourfulstore

Okayy,@thecolourfulstore ni menjual lampu berangkai yang panjang. Khas untuk tujuan hiasan dan pencahayaan. Lampu ni jugak boleh didapati dalam pelbagai warna. Korang boleh tengok kat bawah ni.


Macam nilah rupa lampu yang dorang jual. Banyak testimoni yang pembeli drop kat ig dorang dan semuanya cakap elok dan best. Say thank you to @thecolourfulstore.


Ini salah satu daripadanya. Daripada instarepost dari blogger,Khadyjah Fhatyah.


Sapa-sapa yang ada bilik kanak-kanak pun,boleh jugak beli. Bagi kanak-kanak teruja sikit nak dok dalam bilik,walaupun gelap. Tapi dik,ada lampu warna warni. Hihi. Best kan?

So,sesiapa yang merancang nak home deko,boleh pergi sini -->> @thecolourfulstore.
Harga berpatutan tau! Rugi kalau tak tengok. Window shopping je pun tak ape,kalau ada kawan or somebody minta tolong suggestkan aksesori deko,korang boleh jadi orang pertama yang suggest!

3 ulasan:

  1. nuan pun nuffnang mo du dik :)

    BalasPadam
  2. Tunggu semua bilik dalam rumah ni dikemas dengan baik baru lah boleh cerita soal hias menghias hehehehee :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. aik? haha..kemaslah..boleh survey lampu ni pasni.. :)

      Padam